divendres, 20 de juny del 2014

Nàquera acollirà el III Aplec de Camp de Túria



Ja tenim ací la tercera edició de l’Aplec de Camp de Túria. Enguany ens desplacem fins l’immillorable entorn de la serra Calderona i serà Nàquera l’encarregada d’acollir la trobada els dies 12 i 13 de setembre. Consolidem, d’aquesta manera, la voluntat d’estendre l’Aplec arreu dels pobles de la nostra comarca.

Les activitats començaran el divendres a les 18:30h. de la vesprada amb el pregó i la tradicional cercavila que omplirà els carrers de la localitat de colors, música, danses i muixerangues. L’Aplec de Camp de Túria pretén ser un espai de trobada dels diversos col·lectius de la comarca. En aquest sentit, són més d’una vintena d’entitats comarcals les encarregades d’omplir la programació de l’Aplec amb Fires d’Entitats i d’Artesania, jocs infantils, mostres i tallers de cultura popular, excursions per la Calderona, dinars i sopars populars, xerrades i cercatasques entre altres activitats.

L’oferta musical i la defensa del valencià continuen ben presents en aquesta tercera edició. Enguany podrem gaudir d’una ampla i diversa aposta musical amb Pep Gimeno el Botifarra, Rascanya Fan Club, Candela Roots, Skak al Rei, Smoking Soul’s, Auxili,  Pirat’s Sound Sistema  i PD la Fucktoria.


D’altra banda, volem que totes sigueu partícips de la trobada i és per això que enguany, per primera vegada, habilitarem una zona d’acampada per totes aquelles persones que hi vulgueu fer nit per tal de gaudir de Nàquera, de l’Aplec i de les seues activitats. 

Si el present és Aplec el futur és comarca!