dilluns, 19 de gener del 2015

1a Calçotada Popular de Camp de Túria


Apleguers i aplegueres, amb l'any acabat de començar les veus i rumors que deien que s'estava montant una ben grossa a la nostra comarca es confirmen: ja tenim ací la primera Calçotada Popular de Camp de Túria. Es tracta, ni més ni menys, d'una trobada gastronòmica i festiva que tindrà lloc el proper dissabte 21 de febrer a l'Ateneu de Benaguasil. La jornada començarà a les 12h. a l'esplanada de l'Ateneu amb diversos jocs i tallers per als més menuts i menudes. A les 14h començarà la calçotada popular i, en acabar, podrem gaudir de les actuacions de Joan Fus i King Kool. La música, el bon ambient i les ganes de festa estan assegurades al llarg de tota la jornada!

Per poder assistir a la calçotada popular cal fer reserva prèvia enviant un correu a apleccampdeturia@gmail.com especificant el número de reserves i el menú pel qual s'opta (opció vegana o càrnica). El preu és de 12€ per a adults i 5€ per a xiquets (de 3 a 12 anys) i inclou picadeta i taula de patés vegans, beguda, calçots, embotit o seitan segons l'opció elegida i postres. El termini per fer les reserves està obert fins el 17 de febrer. Les places són limitades, així que no espereu fins última hora per fer la vostra reserva!

Els beneficis de la calçotada es destinaran a l'organització del IV Aplec de Camp de Túria. Amb tot, des dels diferents col·lectius que organitzem i participem de l'Aplec reafirmem la nostra voluntat de continuar oferint una alternativa cultural i d'oci, així com també de teixir i enfortir lligams entre les diverses entitats d'arreu de la comarca.

El proper dissabte 21 de febrer ja sabeu, ens veiem a Benaguasil!

Entre tots i totes fem calçotada, entre tots i totes fem Camp de Túria!