dimecres, 17 de juny del 2015

L’APLEC DE CAMP DE TÚRIA ENS HEM LLANÇAT A VERKAMI!


Amics i amigues, les diferents persones i entitat que organitzem l’Aplec de Camp de Túriahem decidit anar més enllà i provar sort en l’aventura del micromecenatge. Per aquelles que no ho conegueu, es tracta d’una forma d’autogestió a través de la qual els i les mecenes realitzen una aportació econòmica, a canvi d’una recompensa, amb la voluntat de donar suport a un projecte determinat, en aquest cas el de l’Aplec de Camp de Túria i la seua quarta edició.

L’Aplec de Camp de Túria sempre hem intantat que aquesta siga una iniciativa autogestionada que, tot i no rebutjar ajudes i subvencions (mínimes en tot cas), tampoc no volem dependre d’elles. D’altra banda, com moltes ja sabeu, des de l’organització de l’Aplec hem hagut de fer front a diverses qüestions que, any rere any, van augmentant els costos de l’organització i, en conseqüència, dificulten la viabilitat econòmica del projecte. La pujada de l’IVA, l’enduriment dels requisits administratius com les assegurances, la seguretat privada, plans d’evacuació, serveis sanitaris i d’urgència… poden ser alguns exemples.

És per això que hem decidit provar amb noves formes d’autofinaçament marcant-nos, com a objectiu, una xifra humil: un mínim de 3.500€. Es tracta d’una quantitat amb la qual no cobrirem totes les despeses d’aquesta quarta edició però, tanmateix, sí que ens ajudaria a assegurar la viabilitat econòmica del projecte i ens animaria, de bon tros, a seguir treballant en properes trobades. Recordeu que el termini per tal de fer aportacions està obert fins el diumenge 26 de juliol, moment en el qual haurem d’haver arribat a la xifra marcada per superar l’objectiu econòmic i poder materialitzar el Verkami.

Per tot això vos demanem que us sentiu part del projecte, però no només fent aportacions econòmiques. Vos requerim per a difondre aquesta iniciativa i fer-la arribar a tot arreu. Us necessitem per generar material gràfic, articles, vídeos i tot allò que se vos ocórrega per estendre la flama de l’autogestió i, com no, també per difondre aquest projecte comarcal. Estem segures que amb l’esforç col·lectiu ho aconseguirem. Entre tots i totes #FemAplec!

Podeu trobar tota la informació a: http://vkm.is/apleccampdeturia

Per qualsevol pregunta o suggerència no dubteu en escriure’ns a: apleccampdeturia@gmail.com

Ens veiem els dies 4 i 5 de setembre a Llíria


Qui sembra Aplec recull comarca