dilluns, 6 de juliol del 2015

HEM ARRIBAT A L’EQUADOR DEL VERKAMI!


Si hui fa just vint dies que us anunciàvem que l’Aplec de Camp de Túria havíem decidit llançar-nos a Verkami, ara podem dir que ja hem arribat a l’equador d’aquesta aventura del micromecenatge!

Ho fem també contentes de saber que avancem i ho fem, a més, a bon ritme. Tot i així, encara cal una espenta per superar l’objectiu de 3.500€ que ens havíem marcat.

És per això que continuem demanant-vos que us sentiu part del projecte, però no només fent aportacions econòmiques. Us requerim per a difondre aquesta iniciativa i fer-la arribar a tot arreu. Estem segures que amb l’esforç col·lectiu ho aconseguirem!

D’altra banda, volem anunciar-vos que l’Aplec enguany ve carregat de sorpreses, i és que som molts els col·lectius i les persones que ens estem bolcant en aquesta quarta edició.
Així, a banda de les activitats ja anunciades, podrem gaudir de la primera Fira Agroalimentària junt a les ja tradicionals Fires d’Entitats i d’Artesania; d’una infinitat de tallers: danses populars, muixeranga, pilota valenciana, txi kung, zumba…; així com també d’activitats molt diverses entre escalabirres, fira d’adopció d’animals, pintacares… i moltes coses més! Com veieu, serà un cap de setmana ben complet!


Podeu consultar tota la informació i col·laborar amb el projecte a:


Entre tots i totes #FemAplec, fem Camp de Túria!