dijous, 17 de setembre del 2015

Festa Estellés 2015 al Camp de Túria


Ja tenim ací la Festa Estellés 2015 del Camp de Túria. Una jornada amb la qual pretenem retre el nostre xicotet homenatge al periodista, escriptor i poeta burjassoter Vicent Andrés Estellés.

La jornada, que tindrà lloc el proper dissabte 26 de setembre en Riba-Roja, estarà plena d'activitats i començarà a les 19:30h amb un homenatge i una cercavila des de la Plaça Vicent Andrés Estellés de la localitat.

Un photocall, una exposició i un recital poètic sobre el poeta de Burjassot completaran el programa amb activitats participatives obertes a totes aquelles persones que vulguen ficar el seu granet d'arena a aquest homenatge comarcal. La vetllada acabarà amb l'actuació del cantautor valencià Albert Ortega "Bertomeu" amb el seu espectacle "canta 7 d'Estellés". 

Tampoc no faltarà l'espai gastronòmic i a les nou de la nit tindrà lloc un sopar a la fresca. Per apuntar-s'hi només cal enviar un correu abans del dimecres 23 de setembre a apleccampdeturia@gmail.com i reservar plaça. El menú constarà de coques d'embotit i verdures, beguda i picadeta pel mòdic preu de 6€. Els beneficis es destinaran a la V edició de l'Aplec de Camp de Túria.

Vos esperem el proper dissabte 26 de setembre a Riba-Roja!