Programació

DIVENDRES 2 DE SETEMBRE:
 • 18:00h_Pregó i cercavila inaugural: per tal de donar el tret d'eixida a aquesta cinquena edició de l'Aplec de Camp de Túria, omplirem els carrers de Riba-roja de colors, de música i de festa. Dolçainers i tabaleters, muixeranguers, dansadors, cabuts i gegants, bèsties, apleguers i aplegueres... totes juntes cantarem i celebrarem l'inici de l'APLEC 2015. 
 • 18:30h_Fira d'Artesania: ell Parc Maldonado de Riba-roja acollirà els artesans de Camp de Túria que vulguen donar-se a conéixer. Aquesta trobada artesana estarà acompanyada, a més, de diverses activitats per a xiquets, entre les quals comptarem amb l'espectacle de màgia un mar d'i·lusions (19h) i amb l'actuació de Ramonets (20h). 
 • 21:00h_Sopar Popular: encara queda molt Aplec per davant i cal agarrar forces! imprescindible no perdre's aquest sopar a la fresca. La música i la bona companyia estan assegurades. Hi haurà opció vegana! 
 • 22:00h_Ball de plaça: continuem plegades al parc Maldonado, aquesta vegada per escoltar i gaudir de les actuacions de Balla 2 amb Eduard Navarro i els seus balladors que ens sensenyaran a dansar i ens animaran a totes! El sarao està muntat i la plaça oberta per a totes les que vulguen ballar al llarg de la nit! La festa continuarà amb un bureo per tancar la vetlada. 


DISSABTE 4 DE SETEMBRE:

 • 09:00h_Coneguem el territori: volta guiada pel paratge de Porxinos. 
 • 11:00h_Fira d'Entitats, Fira d'Artesania i Fira Agroalimentària: els artesans de Camp de Túria continuen omplint de vida el parc Maldonado de Riba-Roja. Aquesta vegada, però, comptaran amb la companyia diversos camperols de cultiu ecològic així com també, de les diverses entitats socials i culturals d'arreu de la comarca. El matí s'omplirà de tallers, activitats, jocs infantils i populars, actuacions musicals... Si vols conèixer el Camp de Túria, les seues tradicions i el seu teixit associatiu no et perdes aquesta cita!
 • 14:00h_Dinar Popular: el comboi està assegurat amb les paelles de l'Aplec. Hi haurà opció vegana. Et quedaràs sense provar-ho?
 • 17:00h_Taula Redona: "Migració, fronteres i feixisme". Festa sí, lluita també! Des de l'Aplec veiem del tot necessari compaginar els espais d'oci amb la formació i el debat. Enguany parlarem al voltant de les migracions, la fortalessa europea i la deriva feixista de la UE. L'activitat tindrà lloc al Centre Social de Riba-Roja. 
 • 19:30h_Cercatasques: quina millor manera per a començar la nit que una ruta pels bars de Riba-roja acompanyats d'una xaranga que ens faça ballar sense parar? Si vols ser la més festera de tot l'Aplec no et pots perdre aquesta cita! Eixida des del Centre Social. 
 • 21:30h_Correfoc: cau la nit i els dimonis prendran els carrers de Riba-roja per omplir-los de música, foc i llum. Tota una exhibició de cultura popular a la quals no podeu faltar! Vos esperem a l'esplanada del CIJ. 
 • 22:00h_Concert: per cloure la cinquena edició de l'Aplec de Camp de Túria podrem gaudir de les actuacions musicals dels Tirant lo Rock, Ràdio Rude, Roba Estesa, Bacora i Kop. Entre totes farem trontollar l'esplanada del CIJ de Riba-Roja. 

I molt més!
Estigueu atentes!