Qui som?L'Aplec del Camp de Túria som una iniciativa popular que naix de la voluntat, el treball i l'esforç de diverses persones a nivell individual i associacions de la comarca entre ateneus i casals, col·lectius juvenils, de danses i cultura popular, associacions de música, grups de teatre, col·lectius pel valencià, etc.

Duem endavant un projecte assembleari basat en l'autogestió amb el qual, més enllà d'esdevindre una trobada socio-cultural festiva i reivindicativa, pretenem teixir i consolidar lligams, complicitats i dinàmiques entre totes les persones i entitats que dia a dia treballem per fer, d'aquesta, una comarca més justa, més viva i més lliure!Què volem?

Des de l'Aplec de Camp de Túria, a partir de les diferents iniciatives que desenvolupem, pretenem: 


  • Potenciar el valencià i la nostra cultura: el foment del català i de la nostra cultura són un eix fonamental d'aquesta iniciativa popular. En aquest sentit, des de l'Aplec de Camp de Túria apostem per potenciar i visualitzar la música en valencià i les nostres tradicions com són  els jocs i els esports tradicionals i les danses i mostres de cultura popular de la nostra comarca.
  • Potenciar el teixit associatiu local i comarcal: en tant que l'Aplec naix del teixit associatiu de Camp de Túria, donar a conèixer i potenciar aquesta xarxa esdevé una de les principals finalitats de la trobada. Creiem i promovem l'associacionisme per tal de potenciar les tradicions i activitats culturals, així com també per promoure i defensar les necessitats, inquietuds i interessos de les persones. 
  • Oferir una alternativa cultural i d'oci: davant l'actual model d'oci predominant, basat en la socialització en espais d'oci nocturn i en el consumisme; valorem necessari oferir una alternativa cultural i d'oci que potencie la nostra cultura i la nostra llengua, i que promoga valors d'igualtat, solidaritat i cooperació, sempre des d'una perspectiva no sexista ni LGBTIfòba. 

En formem part: 

Col·laboren i participen: